Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

«За круглим столом» представники місії МВФ та Печерські посадовці

Опубліковано 01 липня 2014 року о 11:17

З 19 червня 2014 року розпочався візит представників Міжнародного валютного фонду до столиці нашої держави, щоб провести низку обговорень в межах першого перегляду економічної програми влади, підтримуваної коштами МВФ.

Нагадаємо, що Україна є членом Міжнародного валютного фонду з вересня 1992 року. Початковий етап співпраці з Фондом включав консультації та технічну допомогу щодо створення власної грошово-кредитної системи.  З жовтня 1994 року співпраця України з МВФ розпочалася на рівні реалізації спільних програм економічного розвитку в Україні.

Днями члени місії технічної допомоги Департаменту податково-бюджетних питань Міжнародного валютного фонду з питань податкового адміністрування завітали до Державної податкової інспекції у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві.

Метою візиту до податкової інспекції стали обговорення питань податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб і операцій зі сплати єдиного соціального внеску: реєстрація, заповнення декларацій, сплата податків, стягування заборгованостей.

Зустріли міжнародних представників виконуюча обов’язки начальника ДПІ Оксана Єкасьова, Перший заступник начальника інспекції Лариса Дзюбенко, заступники -  Ольга Корнієвська, Юлія Шадевська та Дмитро Анголюк.

Привітавши гостей, в.о. начальника розповіла про специфіку роботи Печерської інспекції.

- Печерська ДПІ – одна з найбільших інспекцій столиці! Оскільки це найстаріший район Києва, тут зосереджена велика кількість адміністративних будівель, культурних споруд та добре розвинута бізнес-структура. Зокрема, державне районне відомство обслуговує більше шістдесяти трьох тисяч платників. Не дивно, що і частка надходжень до Зведеного бюджету України від платників нашого району є значною, - зазначила Оксана Єкасьова.

Далі гості ознайомились із роботою Центру обслуговування платників.

 - ЦОП був створений майже 2 роки тому для комфортного та якісного обслуговування платників - отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг.

 Статистика наданих послуг вказує на високу інтенсивність роботи Центру.  Комфорт і ділова атмосфера сприяють налагодженню співпраці з суб’єктами підприємницької діяльності та громадськістю, зростанню надходжень до  бюджету, - зазначила посадова особа ДПІ.

Під час перебування в Центрі обслуговування платників представники Міжнародного валютного фонду мали можливість безпосередньо взяти участь у процесі подання податкової декларації платником та зрозуміти процес прийняття та обробки звітної інформації.

Потім ділова зустріч переросла в розгляд за «круглим столом» питань, що цікавили візитерів. Так, зокрема, це і електронна перевірка платників, подання звітності з податку на прибуток, податку на додану вартість, умови проведення камеральних, планових та позапланових перевірок, процедура обробки податкової звітності тощо.

Обговорення ефективної економічної політики, конструктивне співробітництво з МВФ допоможуть реалізувати мету кожного українця – зробити нашу державу однією з високо розвинутих та економічно-сильних країн світу.

 

ДПІ у Печерському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux