Моніторинг дотримання вимог законодавства про харчові продукти
Сьогодні робочою групою здійснено черговий моніторинг дотримання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти. До складу групи входять представники: Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва райдержадміністрації, Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, відділу контролю за благоустроєм району.
11 липня обстежено 8 операторів ринку (суб’єктів господарювання) у Печерському районі. Робоча група обстежила дотримання умов праці співробітників закладів, безпечність та якість харчових продуктів тощо.
За результатами роботи складено 3 протоколи, в тому числі: ГУ Держпродспоживслужба м. Києва - 2 протоколи за ст. 166 п. 22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів») та 1 протокол відділом контролю за благоустроєм району.
Робота продовжується.