Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2014

Освітнє партнерство

Освітнє партнерство

Вектор  європейської  інтеграції  Українського  гуманітарного  ліцею  відзначається різноманіттям діяльності: це  діяльність клубів ЮНЕСКО та Євроклубу;  тісна співпраця з дипломатичними представництвами; уроки з «носіями мов»;  у режимі Оn-line ведуться розмови про актуальні проблеми сьогодення…

У жовтні цього року до ліцею завітала делегація представників престижних освітніх закладів Франції – Паризького ліцею готельно-ресторанного бізнесу та Української школи мистецтв.

Гостей вразили висока мовна культура ліцеїстів та відкритість до міжкультурної взаємодії. Як зазначив директор Паризького ліцею Крістіан Бадіан: «Ваш ліцей є достойним зразком кращих європейських стандартів освіти».  Угода, яка підписана Ганною Сазоненко, директором ліцею, та Оленою Місталь, директором Центру «Mistral»,  сприятиме втіленню у життя ідеї Європейської цивілізованої спільності без кордонів, а також відкриває можливості безкоштовного навчання у Франції.

Український гуманітарний ліцей вже довгий час співпрацює із Францією, де навчається чимало випускників ліцею. Нещодавно в Паризькому університеті Сорбонна випускником ліцею Андрієм Становичем була захищена докторська дисертація з хімії.

  

Перейти до спискуВерсiя для друку