Головна  →  Новини  →  12 серпня 2022

На Печерську відзначили активну молодь

12 серпня заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький взяв участь в урочистому заході з нагоди відзначення Дня молоді, який Україна відзначає разом з усім світом. На заході також були присутні: начальник відділу молоді та спорту Вікторія Тромса, актор театру і кіно, артист першої категорії Київського академічного театру на Печерську Григорій Бакланов та молодь Печерська.

Під час святкового заходу Анатолій Невмержицький звернувся до всіх присутніх з вітальним словом та наголосив, що безпосередня підтримка нашої держави, її захист - є запорукою нашої Перемоги у цій війні. Із самого початку вторгнення всім нам зрозуміло, що, крім військового, є ще й волонтерський фронт. Ми робимо все, щоб наблизити Перемогу, весь світ знає, що сміливість – це бути українцем та українкою.

Крім того, Анатолій Невмержицький від імені голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової вручив молодим Печерянам Подяки за активну волонтерську діяльність під час війни в Україні, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики та активну громадянську позицію.

Для всіх присутніх музичне вітання подарували студенти Академії мистецтв імені Павла Чубинського: Вікторія Орлюк та Железко Назар.

Гість урочистого заходу Григорій Бакланов – молодий актор театру і кіно, привітав присутніх, закликавши продовжувати працювати на своєму фронті задля Перемоги України, оскільки наша Сила в нашій Єдності та побажав усім нам миру!

Разом до Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава! 

Перейти до спискуВерсiя для друку