Моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти на території Печерського району
На території Печерського району працює робоча група, до складу якої входять представники: Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва райдержадміністрації, Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділу контролю за благоустроєм району.
За період з 08 по 12 серпня робочою групою проведено моніторинг 37 операторів ринку (суб’єктів господарювання), які здійснюють обіг харчових продуктів на рухомих та/або тимчасових потужностях, вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження.
За результатами роботи складено 7 протоколів, в тому числі: ГУ Держпродспоживслужба м. Києва - 2 протоколи за ст. 166 п. 22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів») та 5 протоколів відділом контролю за благоустроєм району. Крім того відділом контролю за благоустроєм району складено 8 приписів.
Робота продовжується.