Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Олена Донець відкрила семінар, на тему: «Організація діловодства в органах державної влади» для державних службовців Печерської РДА


Сьогодні, 28 лютого, начальник управління документообігу та аналізу службової кореспонденції виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Валентина Уткіна провели семінар для підвищення кваліфікації державних службовців Печерської райдержадміністрації, на тему: «Організація діловодства в органах державної влади».

Також у заході взяли участь: керівники структурних підрозділів, юридичних управлінь райдержадміністрації та комунальних служб району.

Під час свого виступу Валентина Уткіна звернула увагу на опрацювання документів в системі електронного документообігу «АСКОД», зокрема: реєстрацію службової кореспонденції, організацію обліку проходження і контроль за дотриманням порядку розгляду документів, опрацювання проєктів розпоряджень, підготовки відповідей на протокольні доручення, опрацювання депутатських запитів та звернень, а також підіймала інші питання діловодства в органах державної влади згідно Інструкції з діловодства.

Під час проведення семінару всі присутні мали можливість поставити питання доповідачеві і отримати змістовні відповіді на них.

Крім того, державні службовці Печерської райдержадміністрації отримали сертифікати від Київського міського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації за проходження семінару.

Довідково:

Ознайомитись з Інструкцією з діловодства в КМДА та районних в місті Києві державних адміністраціях можна, за посиланням: https://bit.ly/2VuXExF

Перейти до спискуВерсiя для друку