Головна  →  Новини  →  14 лютого 2020

Павло Бабій провів робочу нараду щодо законності влаштування вхідних груп на Печерську


Сьогодні, 14 лютого, виконувач обов’язків Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів робочу нараду шодо законності влаштування вхідних груп та постановки житлових будинків, які обслуговуються КП «Керуюча компанія» на позабалансові рахунки у Печерському районі.

Виконувач обов’язків голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій тримає на особистому контролі питання законності влаштування всіх вхідних груп на території Печерського району:

«Ми повинні випрацювати єдиний алгоритм дій задля збереження житлового фонду Печерського району та недопущення руйнації будинків, в яких влаштовують вхідні групи і забезпечити безпеку мешканцям даних будинків. Тому, об’єднавши зусилля спільно з депутатським корпусом, громадськістю ми досягнемо врегулювання всіх необхідних нормативно-правових актів та зупинимо незаконні дії на території Печерського району».

Так, під час наради обговорені питання перевірки дозвільної документації та недопущення незаконного влаштування вхідних груп з втручанням у фасади будівель, а також необхідності надання пропозиції відповідним центральним органам влади, з врегулювання деяких нормативно-правових актів в питаннях врахування згоди співвласників будинків при втручанні у несучі конструкції та інших видів будівельних робіт.

Також під час наради обговорювалось питання щодо положення Закону України від 14 травня 2015 року № 417-VIII «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» в частині постановки будинків, які обслуговуються КП «Керуюча компанія» на позабалансові рахунки.

Довідково:

Ознайомитись з переліком влаштування вхідних груп та дій, які проводяться Печерською райдержадміністрацією щодо законного врегулювання та недопущення руйнування фасадів будівель та інформацією щодо законодавчих актів, за посиланням: /news/19999.html

Перейти до спискуВерсiя для друку