Головна  →  Новини  →  10 серпня 2016

Сергій Мартинчук домовився про співпрацю з Берлінським енергетичним агентством

Сергій Мартинчук домовився про співпрацю з Берлінським енергетичним агентством

Сьогодні, 10 серпня 2016 року, в рамках робочого візиту голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука до Федеративної Республіки Німеччини, делегація відвідала  Берлінське енергетичне агентство (BEA). Очільник Печерського району провів переговори з персональним асистентом Берлінського енергетичного агентства Гуннаром Бец щодо впровадження проектів з енергозбереження на території Печерського району. Фотозвіт.

Під час зустрічі Сергій Мартинчук та Гуннар Бец обговорили питання енергоефективності в житловому фонді шляхом модернізації будівель. Гуннар Бец представив делегації енергетичну концепцію Німеччини в галузі житлово-комунального господарства.

По закінченню зустрічі сторони дійшли домовленостей щодо розробки конкретної проектної пропозиції спрямованої на скорочення витрат енергії шляхом модернізації будівель.

Сергій Мартинчук висловив готовність співпрацювати у напрямку впровадження енергоефективних німецьких технологій у Печерському районі.

Окрім цього, делегація Печерського району провела зустрічі з представником НГО «Партнери Східної Європи» та з виконуючим обов’язки  посла України у Німеччині.

Перейти до спискуВерсiя для друку