Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Звіт про роботу КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва»

Опубліковано 06 червня 2016 року о 11:41
фото

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» звітує про виконану роботу в період з 27 травня по 3 червня 2016 року.

Так, фахівцями комунального підприємства було проведено збори з створення ОСББ по вулицях: Т. Тупик, 6/8; Кіквідзе, 7/11; Кіквідзе, 34.

Протягом звітного періоду, комунальним підприємством було відновлено освітлення у під’їздах за адресами: вул. Глазунова, 3 (3 під’їзд), вул. Новогоспітальна, 5-А (3 під’їзд), вул. А.Барбюса, 56 (3 під’їзд), пров. Лабораторний, 26-А (1 під’їзд), бульв. Д. Народів, 25 (3, 4 під’їзд).

Вивезено великогабаритне сміття з прибудинкових територій будинків за адресами:

-         вул. Т. Тупик, 6/8;

-         вул. Кіквідзе, 15;

-         вул. Бастіонна, 14;

-         вул. Підвисоцького, 3;

-         вул. О. Вишні, 9.

Працівниками КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» виконується покіс трави на прибудинкових територіях за адресами: вул Шовковична, 16, 18-А, 21/12, 27/29, 32/34. Також, проведено обрізання кущів по вулиці Л.Українки, 30 та влаштування клумб з висадкою квітів і декоративним оформленням за адресами: вул. Кіквідзе, 2/34; 9/12.

Проведено видалення аварійних і сухих дерев та висаджено нових за адресами: вул. Бастіонна, 14-А, вул. І. Кудрі, 28/25, вул. В. Васильківська, 85/87. Також, подрібнено гілля по вулиці А. Барбюса, 32, 56 та вивезено дерев (гілля) за адресами: вул. М. Приймаченко, 7, вул. А. Барбюса, 5.

Проведено роботи по фарбуванню 3 лав для відпочинку за адресами: вул. Кутузова, 9, вул. Кіквідзе, 10 та засипано шлаком й землею яму на прибудинковій території за адресою: вул. В. Васильківська, 85/87, а також проведено роботу по завезенню піску по вулиці Заньковецькій, 8.

Комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» проводилась робота по прибиранню горищного приміщення від сміття за адресою: вул Шота Руставелі, 21 та по миттю сходових клітин за адресами: вул. Хрещатик ,13, вул. Лютеранська,30.

Проводяться роботи по зафарбуванню графіті на фасаді будинків за адресами: вул. Хрещатик, 15, 23, 27, вул. Червоноармійська. та проведено зварювальні роботи по відновленню воріт в арці за адресами: вул. Хрещатик, 13, вул. Червоноармійська, 45.

Проводяться ремонтні роботи по відновленню балконів, карнизу з дворового фасаду будинку по вулиці Заньковецької, 5/2 та роботи по ремонту покрівлі й ремонт водостічної труби за адресою: вул. Круглоуніверситетська11/19. Також,

проводяться столярні роботи по ремонту вхідних дверей, остікленню вікон на сходових клітинах в житловому будинку по вулиці Кропивницького, 4.

Встановлено металеві двері до теплопункту та заварено решітку і навішано замок виходу до МП за адресою: вул. Л. Українки, 24 (15 під’їзд).

Робітниками з комплексного прибирання будинків з прилеглими територіями проведено прибирання прибудинкових територій (вільні дільниці) за адресами:

-         вул. Хрещатик, 15/4, 23, 25, 27;

-         вул. Інститутська, 11;

-         вул. Городецького, 9, 11-А, 11-Б, 17;

-         вул. Ольгінська, 2/1;

-         вул. Лютеранська, 9/9, 16, 17, 21, 24, 25, 28-А;

-         вул. Басейна, 15, 17, 19-А, 19-Б

-         вул. Шота Руставелі, 1, 4-А, 4-Б;

-         вул. Експланадна, 2;

-         вул. Дарвіна, 1, 5;

-         вул. Кропивницького, 4, 6, 12;

-         вул. Круглоуніверситетська, 4, 6, 7, 14, 15;

-         вул. Шовковична, 30-А, 30-Б;

-         вул. Грушевського, 4, 16.

Проведено ремонт елементів дитячих майданчиків за адресою: вул. Кіквідзе, 21.

КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» ліквідувала аварійні ситуації, а саме:

-          проведено роботи по заміні ввідного рубильника в житловому будинку по вулиці Заньковецькій, 5/2;

-          проводяться зварювальні роботи по відновленню тепломережі ЦО по вулиці Червоноармійській, 17;

-     розпочато відновлювальні роботи внутрішньо будинкових теплових мереж в житловому будинку по вулиці Заньковецькій, 7;

-          ліквідовано пошкодження каналізації за адресами: вул. Раєвського 25, вул. І. Кудрі 13/2.

Проведено роботу по очищенню каналізаційних мереж за адресами:

-         вул. Шовковична, 30-Б;

-         вул. Хрещатик, 23;

-         вул. Червоноармійська, 49;

-         вул. Драгомирова, 10/10;

-         вул. Підвисоцького, 6.

Проведені ремонтні роботи внутрішньо будинкових інженерних мереж ГВП за адресами: вул. А. Барбюса, 56/2, бульв. Д. Народів 17-А та зварювальні роботи ділянки трубопроводу ГВП по вул. Хрещатик, 27. Також, була здійснена заміна шарового вентеля d-25 на стояк ГВП та відновлено ГВП по стояку, замінено частину трубопроводу ГВП по вулиці Підвисоцького, 12-А.

Здійснена заміна ділянки труби ХВП та зварювальні роботи та відновлення ХВП на будинок по вулицях Підвисоцького, 12-А та б-р Др. Народів, 32 (кв. 35).

Окрім цього, співробітниками КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» було вручено 4 приписи власникам та орендарям нежитлових приміщень щодо неналежного утримання території.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux