Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Печерському районі 984 дитини пільгових категорій були направлені на безкоштовне оздоровлення, санаторно-курортне лікування та відпочинок

Опубліковано 11 вересня 2018 року о 17:00

Щорічно за бюджетні кошти в Печерському районі мають можливість оздоровитися та відпочити діти пільгових категорій. Цього року структурними підрозділами Печерської районної в місті Києві державної адміністрації направлено на оздоровлення, санаторно-курортне лікування та відпочинок 984 дитини.

Безкоштовно до закладів оздоровлення та відпочинку були направлені діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Так, станом на 30 серпня 2018 Управлінням праці та соціального захисту населення Печерської райдержадміністрації забезпечено путівками на санаторно-курортне лікування 123 особи (72 дитини та 51 супроводжуюча особа) з числа дітей учасників антитерористичної операції в супроводі матері, батька, або особи, яка замінює батьків.  Діти були направлені на оздоровлення до комунального підприємства «Оздоровча база відпочинку «Глобус», готельно-ресторанного комплексу «Наташка», санаторію «Славутич» та культурно-оздоровчого центру «Пролісок».

Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації згідно розподілу путівок, отриманих від Департаменту освіти, науки, молоді та спорту на оздоровлення та відпочинок направлено 242 дитини пільгових категорій, з них:

 

- 89 дітей до позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зміна» (Київська обл.);

- 34 дитини до культурно-оздоровчого центру «Пролісок» (Київська обл., Конча-Заспа);

- 16 дітей до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Северянін» (Запорізька область);

- 32 дитини до дитячого закладу санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі» (Івано-Франківська обл.);

- 37 дітей до дитячого закладу санаторного типу «Патрія» (Одеська обл.);

- 14 дітей до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку  «Зачарована долина» (Закарпатська обл.);

- 13 дітей до дитячого закладу санаторного типу «Нафтуся Прикарпаття» (Львівська обл.);

- 4 дітей на відпочинкову зміну до дитячого закладу санаторного типу «Патрія» (Одеська обл.);

- 3 дітей на відпочинкову зміну до  дитячого оздоровчого табору «Дніпро».

Також упродовж року відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації здійснювався відбір та направлення дітей до державного підприємства Український дитячий центр «Молода гвардія» та до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек»: 13 дітей до МДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) та 23 дитини до ДПУ «МДЦ «Артек» (Київська обл.).

З метою забезпечення організації відпочинку та оздоровлення дітей з інвалідністю, дітей-сиріт, які позбавлені батьківського піклування, дітей із багатодітних сімей, дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах за кошти Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відповідно до виділеної квоти, Печерським районним у м. Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді направлено на оздоровлення станом на 3 вересня 2018 року 38 дітей вищезазначених категорій: 

- 26 дітей до культурно-оздоровчого центру «Пролісок» Київської обл.;

- 12 дітей до літнього наметового табору «Витоки» Черкаської обл.

 

Крім того, за 8 місяців поточного року комунальне некомерційне підприємство  «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Печерського району отримав 197 путівок в дитячі санаторії (в санаторії Територіального медичного об’єднання (ТМО) «Санаторне лікування» та санаторії Міністерства охорони здоров’я  України), з них використано 184 путівки, що складає 93%.

 

Детальніше про оздоровчу літню кампанію можна переглянути за посиланням: https://pechersk.kievcity.gov.ua/files/docs/inf_11092018-1.pdf

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux