Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сергій Мартинчук: «У найкоротший термін служби району повинні відзвітувати про готовність до нового опалювального сезону»

Опубліковано 01 вересня 2016 року о 09:05
фото

«Підготовка до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення населення району стабільним та якісним теплопостачанням є одним із головних завдань у роботі структурних підрозділів райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ, розташованих на території Печерського району», - підкреслив очільник Печерського району Сергій Мартинчук, відкриваючи засідання районного штабу по організації роботи господарства Печерського району в осінньо-зимовий період. Фотозвіт.

У ході засідання, про ступінь готовності житлового фонду до осінньо-зимового періоду 2016-2017 року, а також, про проведені ремонтні роботи доповіли в.о. директора комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району», Сергій Лавриненко, начальник управління освіти та інноваційного розвиткуТетяна Копил, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району Людмила Примак, заступник начальника управління охорони здоров’я Віктор Куреньов, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини райдержадміністрації Діана Маринич.

Особливу увагу було приділено питанням щодо перевірки покрівлі у багатоквартирних житлових будинках, створення необхідного запасу палива на об’єктах закладів медицини, освіти, культури, ремонту доріг, запасу посипкового матеріалу та бішофіту.

Представник Президента у Печерському районі Сергій Мартинчук наголосив на першочерговості підготовки об’єктів соціально-культурної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період: «У найкоротший термін служби району повинні відзвітувати про готовність до нового опалювального сезону», - наголосив очільник Печерського району.

Під час засідання, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук доручив керівникам відповідних структурних підрозділів Печерської райдержадміністрації провести зібрання для керівників житлових організацій відомчої належності, голів правлінь ЖБК та ОСББ стосовно вжиття оперативних заходів із прискорення пред’явлення систем теплоспоживання до опалювального періоду 2016-2017 року та отримання актів готовності, а також попереджати керівників цих структур про персональну відповідальність за несвоєчасну підготовку житлового фонду до роботи в зимових умовах.

Окрім цього, на засіданні підіймалися питання стосовно благоустрою території, зокрема депутат Київської міської ради Ярослав Діденко звернувся до голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з проханням допомогти у вирішенні проблемних питань мешканців Печерського району. Сергій Олександрович надав ряд доручень відповідальним особам підпорядкованих структур щодо негайно вжиття відповідних заходів реагування.

На завершення засідання, очільник Печерського району Сергій Мартинчук подякував присутнім за приділену увагу та наголосив, що всі питання взяв під особистий контроль.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux