Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сергій Мартинчук та мер округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф домовилися про довгострокову та плідну співпрацю

Опубліковано 15 серпня 2016 року о 15:34
фото

У період з 8 по 13 серпня делегація Печерського району на чолі з головою Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергієм Мартинчуком здійснила робочий візит до Федеративної Республіки Німеччини у рамках співпраці з округом Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін. Фотозвіт.

Під час візиту очільник Печерського району провів низку двосторонніх зустрічей з членами правління округу. Співрозмовники обговорили питання щодо поглиблення відносин між Печерським районом та округом Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін.

Особлива увага приділялась питанню по реалізації проекту з обміну досвідом між фахівцями Печерського району та округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін.

Сергій Мартинчук особисто зустрівся з мером округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін Рейнхардом Науманом. Під час зустрічі сторони обговорили питання співробітництва у контексті спільних проектів у галузях освіти, культури, обміну досвіду та організації спільних виставок, а також визначили сфери для майбутнього партнерства та надання гуманітарної допомоги медичним закладам. Зокрема, було обговорено питання щодо реалізації проектів у напрямках молодіжного обміну, здійснення навчальних проектів та сприяння європейській інтеграції між учнівською молоддю Печерського району та округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф.

А також, сторони дійшли домовленостей щодо організації виставки скульптури «Героїзм і Холокост» та фоторобіт «Ми ніколи не стали дорослими», присвяченої пам’яті дітей, страчених у Бабиному Яру. У червні 2016 року ця виставка була представлена у приміщенні Печерської РДА за підтримки Всеукраїнської Єврейської ради та Історико-меморіального музею «Героїзм і Холокост».

На зустрічі Сергій Мартинчук разом з Рейнхардом Науманом обговорили створення сумісного проекту, який полягає в розробці та забезпеченні функціонування безкоштовного мобільного додатку «Інтерактивні історико-культурні пам'ятки Печерського району».

Програма візиту передбачала відвідування Берлінського енергетичного агентства (ВЕА). Агентству делеговані повноваження щодо модернізації всієї інфраструктури міста Берлін, включаючи модернізацію будівель. Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів переговори з персональним асистентом ВЕА Гуннаром Бец щодо впровадження проектів з енергозбереження на території Печерського району.

Під час зустрічі були обговорені питання енергоефективності в житловому фонді шляхом модернізації будівель. Також, членам делегації була представлена енергетична концепція Німеччини в галузі житлово-комунального господарства. Після плідних переговорів сторони дійшли домовленостей щодо конкретної проектної пропозиції спрямованої на скорочення витрат енергії шляхом модернізації будівель.

Крім того, в рамках візиту, було проведено зустріч з радниками мера міста Берлін, на якій особлива увага приділялась питанням тісної взаємодії неприбуткових громадських організацій Печерського району, округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф та мерії міста Берлін, а також обміном досвіду у цьому напрямку.

Протягом робочого візиту, Сергій Мартинчук зустрівся з головою «Центральної спілки українців у Німеччині» пані Людмилою Млош, представниками НГО «Партнери Східної Європи» та виконуючим обов’язки посла України у Німеччині.

Зокрема, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук завітав до притулку для біженців та ознайомився з функціонуванням центру.

Окрім робочих зустрічей, делегація на чолі з головою Печерської райдержадміністрації Сергієм Мартинчуком, була запрошена на святкування з нагоди дня народження мера округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін пана Рейнхарда Наумана.

На святковому заході Сергій Мартинчук привітав пана мера, побажав йому міцного здоров’я, довгих років життя та благополуччя, а також вручив почесну подяку голови Печерської райдержадміністрації та український символ гетьманської влади - булаву.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux