Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Печерська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сергій Мартинчук привітав працівників Печерської РДА з Днем державної служби

Опубліковано 23 червня 2016 року о 16:58
фото

Сьогодні, 23 червня, за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука, у фойє актової зали Печерської РДА до Дня державної служби відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт державних службовців під назвою «Державний службовець поза кадром». Фотозвіт.

«Професія державного службовця – важлива, клопітка та відповідальна праця людей, які у своїй більшості виконують її за покликанням серця, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям. У нас працюють обдаровані професійні люди. Для мене дуже важливо те, що державні службовці мають можливість продемонструвати свої здібності у різних видах мистецтва, адже хобі дійсно відіграє важливу роль у житті людини. Це ніби інший вимір, у якому ти заряджаєшся необхідною життєвою енергією. Тому дуже важливо підтримувати як сам захід, так і його учасників», - зауважив Сергій Мартинчук.

Метою організації виставки є ознайомлення з роботами у різних видах мистецтва та підвищення авторитету державної служби шляхом відображення творчих навичок державних службовців.

В експозиції виставки «Державний службовець поза кадром» представлені ікони, картини, вишиванки, рушники, які вишиті бісером та нитками, ляльки-мотанки, дитячий одяг, зроблений власними руками та багато інших цікавих робіт.

Після відкриття виставки у актовій залі Печерської РДА відбувся урочистий захід, на якому голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук привітав колег, всіх державних службовців Печерської райдержадміністрації з Днем державної служби і з наступаючим Днем Конституції України та побажав гарного настрою та натхнення у роботі.

Також до привітання долучились заступник голови райдержадміністрації Анатолій Невмержицький та керівник апарату Печерської РДА Олена Донець.

З нагоди професійного свята, працівники Печерської райдержадміністрації були відзначені подяками голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука за сумлінну, плідну працю, високу відповідальність та професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків.

По завершенню вітальної частини, на працівників Печерської РДА чекала цікава концертна програма, в якій взяли участь: ансамбль «Ладаньки», лауреат міжнародних конкурсів вокального мистецтва Ольга Слатвінська, народний хореографічний ансамбль «Моложощі», Богдан Стеценко та Віктор Соломін, дует «Манхетен лаунж», композитор, організатор кобзарського слему та сцени сучасної бандури етнофестивалю «Країна мрій» Ярослав Джусь.

Наголошуємо, що виставка творчих робіт «Державний службовець поза кадром» триває до 25 червня 2016 року. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати цей чудовий захід та ознайомитись з прекрасними роботами працівників Печерської райдержадміністрації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux