Проведено моніторинг 333 суб’єктів господарювання
Робочою групою в період з 29 червня по 15 вересня проведено моніторинг 333 операторів ринку (суб’єктів господарювання), які здійснюють обіг харчових продуктів стосовно дотримання вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження.
До складу робочої групи входять представники: Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва райдержадміністрації, Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації «Муніципальна охорона», відділу контролю за благоустроєм району.
За результатами роботи складено 125 протоколів та 49 приписів.