Освітяни Печерська взяли участь в робочій зустрічі з питань якісного, безпечного харчування та профілактики інфекційних захворювань


На базі Ліцею міжнародних відносин № 51 відбулась робоча зустріч керівників закладів освіти Печерського району, з питань якісного, безпечного харчування та профілактики інфекційних захворювань, за участю начальника Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві Дмитра Байраченка, завідувачки відділення епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб Державної установи «Київський міський центр контролю профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Галини Бакуліної, заступника директора з організації харчування Товариства з обмеженою відповідальністю «Контракт Продрезерв 5» Ганни Дудник та заступника начальника управління освіти, начальника відділу з питань розвитку інфраструктури закладів освіти та безпеки життєдіяльності Михайла Бойка.
Присутні обговорили актуальні питання забезпечення дотримання законодавства, безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, принципи безпечного й якісного харчування, організацію питного режиму для дітей, впровадження системи НАССР на харчоблоках закладів освіти та питання проходження освітянами обов’язкових профілактичних медичних оглядів.