Моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти на території Печерського району
Робочою групою в період з 05 по 09 вересня проведено моніторинг 25 операторів ринку (суб’єктів господарювання), які здійснюють обіг харчових продуктів на рухомих та/або тимчасових потужностях, вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження.
До складу робочої групи входять представники: Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва райдержадміністрації, Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації «Муніципальна охорона», відділу контролю за благоустроєм району.
За результатами роботи складено 7 протоколів, в тому числі: ГУ Держпродспоживслужба м. Києва - 4 протоколи за ст. 166 п. 22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів») та 3 протоколи відділом контролю за благоустроєм району. Крім того відділом контролю за благоустроєм району складено 5 приписів.
Робота продовжується.