Моніторинг дотримання суб’єктами господарювання вимог законодавства про харчові продукти на території Печерського району
На території Печерського району працює робоча група, до складу якої входять представники: Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, відділу торгівлі, споживчого ринку та підприємництва райдержадміністрації, Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві, Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), відділу контролю за благоустроєм району.
За період з 04 по 08 липня робочою групою проведено моніторинг 36 операторів ринку (суб’єктів господарювання), які здійснюють обіг харчових продуктів на рухомих та/або тимчасових потужностях, вимог законодавства про харчові продукти, зокрема щодо безпечності та якості харчових продуктів тваринного і рослинного походження.
За результатами роботи складено 18 протоколів, в тому числі: ГУ Держпродспоживслужба м. Києва - 8 протоколів за ст. 166 п. 22 («Порушення вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів»); 5 протоколів представниками Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві та 5 протоколів відділом контролю за благоустроєм району.
Робота продовжується.