Голова ознайомився з роботою підприємства з виробництва бортового харчування
Нещодавно Сергій Мартинчук відвідав цех виробництва бортового харчування компанії ТОВ «ДО ЕНДО КО КИЇВ» з метою впровадження сучасних норм харчування в школах Печерського району. Фотозвіт.
Голова оглянув споруду цеху бортового харчування, який має чотири рівня: підвальний поверх, два виробничих поверхи та один офісно-технічний. Загальна площа всього підприємства 10 210 кв.м.
«Ситуація з якістю харчування дітей у школах Печерська викликає чимале занепокоєння. Ми повинні акцентував увагу на посиленні контролю за дотриманням санітарно-гігієнічних та фізіологічних норм харчування школярів. Також рівень якості продуктів для дітей повинен постійно покращуватися. На цьому потужному підприємстві можна на власні очі переконатися, як повинен виглядати сучасний процес приготування та зберігання продуктів харчування», - підкреслив С. Мартинчук.
ДОВІДКА.
Товариство з обмеженою відповідальністю «ДО ЕНДО КО КИЇВ» створене і працює на території аеропорту «Бориспіль» з 1995 року і є найбільш потужною компанією з виробництва бортового харчування і його доставки на борт літаків провідних авіакомпаній світу. Потужність виробничого цеху складає 1500 раціонів на годину або 24 тисячі раціонів на добу.