Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Сергій Мартинчук зустрівся з учнями Ліцею №79 Печерського району, переможцями Міжнародної Олімпіади з інформаційних технологій

Сергій Мартинчук зустрівся з учнями Ліцею №79 Печерського району, переможцями Міжнародної Олімпіади з інформаційних технологій

26 травня 2016 року, до голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука завітали юні печеряни, призери X Міжнародної олімпіади з інформаційних технологій «IYIPO - 2016» разом зі своїм науковим керівником Ганною Ломаковською та начальником управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Тетяною Копил. Фотозвіт.

Представник Президента у Печерському районі Сергій Мартинчук привітав талановитих учнів Ліцею №79 Печерського району та урочисто вручив Подяки за найкращий виступ на Міжнародній Олімпіаді. Команда ліцеїстів інформаційних технологій показала всьому світові свої знання, уміння й навички.

Нагадаємо, що з 19 по 26 квітня 2016 року учні Ліцею №79 Печерського району взяли участь у X Міжнародній олімпіаді з інформаційних технологій «IYIPO - 2016», яка проходила в місті Тбілісі (Грузія).

Команда Ліцею інформаційних технологій №79 Печерського району представила ІТ - проект «Creation of an electronic student card». Авторами проекту виступили учні 10-го класу Даниїл Ліпський та Олександр Щуцький під керівництвом Ганни Ломаковської.

У рамках проекту «Картка учня» ліцеїсти розробили мобільний додаток доступу до особистого кабінету, який відображає основну інформацію: розклад занять, медичні дані, електронний бібліотечний формуляр. Створено інформаційну базу даних про учнів Ліцею, задля функціонування мобільного додатку «Картка учня».

Учнівський проект Ліцею інформаційних технологій №79 Печерського району отримав високу оцінку міжнародного журі і був представлений до нагородження Золотими Медалями Олімпіади!!!

Перейти до спискуВерсiя для друку