Головна  →  Новини  →  12 травня 2016

У Печерській райдержадміністрації відбулася нарада щодо безпечної експлуатації дитячих та спортивних майданчиків

У Печерській райдержадміністрації відбулася нарада щодо безпечної експлуатації дитячих та спортивних майданчиків

Сьогодні, 12 травня, в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбулася нарада на тему: «Про забезпечення безпечної експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків Печерського району та підготовка до нового навчального року». Фотозвіт.

Нараду провела керівник апарату Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Донець О.П. разом з представниками Головного управління Держпраці у Київській області, Голосіївської та Оболонської райдержадміністрації та фахівцями Печерської райдержадміністрації.

До участі у нараді були запрошені: заступник начальника відділу по нагляду в аграрно-промисловому комплексі та соціально-культурній сфері управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Седих П.Б.; головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, транспорті та зв’язку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Коваль В.І.; головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду та підвищеної небезпеки Управління нагляду в промисловості та об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Дударенко Е.В.; завідувач сектору з питань охорони праці Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації - Хоніна Л.Л.; завідувач сектору з питань охорони праці Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації - Гапієнко В.М., керівники комунальних підприємств Печерського району, Управління освіти та інноваційного розвитку Печерського району, керівники та представники закладів освіти Печерського району.

Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду та підвищеної небезпеки Управління нагляду в промисловості та об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Дударенко Е.В. доповів про важливість безпечної експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків.

Роз’яснення, в який спосіб виконується монтаж, установка ігрового і спортивного обладнання, допуск до подальшої експлуатації, надав головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, транспорті та зв’язку управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області Коваль В.І.

Завідувач сектору з питань охорони праці Печерської райдержадміністрації Кузьміч Л.А. доповіла про основні вимоги законодавчих та нормативно-правових актів з безпечної експлуатації атракціонної техніки  та підготовки до нового навчального року. Вона проінформувала присутніх, що відповідно до виконання доручення мера Києва та програми робіт з капітального ремонту об'єктів у 2015 році, для маленьких печерян облаштовані ігрові та спортивні майданчики при шкільних та дошкільних закладах у Печерському районі та те, що вони постійно перебувають під наглядом відповідних служб.

Кузьміч Л.А. наголосила, що правильно виконаний монтаж, установка ігрового і спортивного обладнання, а потім постійний огляд та ремонт забезпечує дуже тривалу, а головне - безпечну для дітей експлуатацію наших дитячих майданчиків. Проведення підготовки до нового навчального року вимагає від керівників шкільних та дошкільних закладів наполегливих зусиль та мобілізації всього потенціалу.

Перейти до спискуВерсiя для друку