Головна  →  Новини  →  15 січня 2016

«Я не дозволю у центрі столиці створювати незаконні гуртожитки та хостели», - Сергій Мартинчук

«Я не дозволю у центрі столиці створювати незаконні гуртожитки та хостели», - Сергій Мартинчук

У центрі Києва Печерська РДА виявила понад 10 незаконних гуртожитків (готелі, хостели), які знаходяться у житлових будинках комунальної форми власності.

«Усі хостели розташовані у квартирах житлових будинків без дозвільної на те документації, - приміщення не переоформлені із житлової форми власності у нежитлову, не обладнані окремими входами, що порушує права та інтереси інших мешканців. Всі дані вже передані до органів внутрішніх справ. Я не дозволю у центрі столиці створювати незаконні гуртожитки та хостели», - повідомив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Очільник центрального району Києва також повідомив, що за його розпорядженням вже створена робоча група із залученням представників Печерської РДА, районного управління поліції, ДПІ Печерського району, Печерської СЕС та райвійськкомату.

«20 січня робочою групою буде здійснена перша перевірка щодо функціонування в житлових будинках хостелів за трьома адресами. До рейду запрошую і представників ЗМІ!», - наголосив Сергій Мартинчук.

Перейти до спискуВерсiя для друку