Головна  →  Новини  →  24 грудня 2014

На Троїцькій площі відзначили «Різдвяне Диво з Німеччини»

На Троїцькій площі відзначили «Різдвяне Диво з Німеччини»

20 грудня, за підтримки Посольства Німеччини в Україні, на Троїцькій площі відбулось «Різдвяне диво з Німеччини». Фотозвіт.
 
В режимі нон-стоп усі гості ярмарку познайомилися з німецькими традиціями святкування Різдва. Перед гостями виступили представники Посольства Німеччини та команди GIZ (німецьке суспільство з міжнародного співробітництва).
 
Глядачі з величезним задоволенням подивилися виступ дитячих колективів, послухали Лютеранський хор, взяли участь у конкурсах, розіграшах та вікторинах, а також побачили чудовий ляльковий театр. Ну і звичайно, скуштували справжні німецькі сосиски та пригоститися глінтвейном.
 
Наступного дня, 21 грудня в Будиночку Святого Миколая пройшли майстер-класи для дітей. Гості свята взяли участь в інтерактивній новорічній виставі, під час якої кожна дитина не залишилась без призу або подарунка.
 
Ввечері дітей та батьків порадували артисти цирку, які подарували глядачам море сміху та посмішок!
 
Майбутніми вихідними 27-28 грудня під час різдвяного ярмарку пройдуть майстер-класи з декорування новорічних дерев’яних підвісок і розпису ялинкових шарів, виступ вокально-хореографічної студії «Angels» та інтерактивна концертна програма.

Слідкуйте за анонсами різдвяного ярмарку на Троїцькій площі. Див. на сайті Печерської РДА - План заходів різдвяного ярмарку на Троїцькій площі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку