Головна  →  Новини  →  8 грудня 2014

В Печерській РДА під егідою ОБСЄ пройшов круглий стіл

В Печерській РДА під егідою ОБСЄ пройшов круглий стіл

5 грудня в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства» в Печерській райдержадміністрації пройшов круглий стіл «Консолідація державних та громадських зусиль у протидії торгівлі людьми». Фотозвіт.

Захід проходив в рамках проекту Організації з безпеки та співробітництва в Європі «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні». 

Сергій Мартинчук привітав Наталію Грищенко, керівника проекту, голову правління ГО Фундація «Гармонізоване суспільство» та учасників круглого столу. В своєму виступі очільник району наголосив на важливості проведення даного заходу, акцентувавши увагу на профілактичній роботі та первинному виявленні потенційних жертв торгівлі людьми серед груп ризику.

Під час круглого столу начальником сектору сімейної політики КМДА Володимиром Вовком було презентовано проект «Поширення Національного механізму взаємодії суб`єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні». Також учасники розглянули питання розвитку державної політики у сфері попередження торгівлі людьми.

Перейти до спискуВерсiя для друку