Головна  →  Новини  →  17 березня 2023

Наталія Кондрашова привітала працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення з прийдешнім професійним святом

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який традиційно відзначаємо у третю неділю березня, керівництво Печерської районної в місті Києві державної адміністрації привітало комунальників з їхнім професійним святом.

Відкриваючи урочистий захід, голова Печерської РДА Наталія Кондрашова подякувала всім, хто щодня виконує важку, але таку важливу роботу, дбаючи про чистоту, комфорт і затишок в домівках печерян та навколо них.

«Не зважаючи на виклики сьогодення ви відважно й самовіддано працюєте над тим, щоб в оселях була вода, тепло, а також щоб кожен куточок нашого історичного району був прибраним і доглянутим. Здавалось би, це прості блага, до яких ми звикли, але ж скільки сил та старань ви вкладуєте в цю роботу! Особливо в часи війни, коли під час комендантської години, під звуки сирени ліквідовуєте аварії та забезпечуєте життєдіяльність рідного Печерська. Ви справжні герої», — наголосила очільниця району.

З вітальним словом до комунальників звернувся перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Корж, побажавши присутнім, здоров’я, добробуту, успіхів, гідної оплати праці та переможного миру.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності району в умовах воєнного стану та з нагоди професійного свята найкращих працівників комунальних підприємств «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», «По утриманню зелених насаджень Печерського району», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних споруд та шляхів на них Печерського району», голів ОСББ та ЖБК, а також районних колективів експлуатації водопровідних мереж РЕВМ №2 Печерського району ВАТ АК «Київводоканал» та теплових мереж РТМ «Печерськ» КП «Київтеплоенерго» нагородили Подяками.

До вітань також долучився представник Управління державної охорони, нагородивши комунальників Почесними грамотами та Подяками.

Після урочистої частини на всіх присутніх чекала цікава святкова вистава від акторів Київського академічного театру на Печерську та музичний дарунок від солістки інструментального колективу «Кручі» й оркестру ГУ поліції Київської області Юлії Левковської.

Вклоняємося за вашу важку й кропітку щоденну роботу! Цінуємо!

Дякуємо за цю можливість військовослужбовцям, які сьогодні на передових рубежах оберігають наш спокій, тримають наше небо, самовіддано боронять українську землю.

Все буде Україна!

Перейти до спискуВерсiя для друку