Головна  →  Новини  →  16 вересня 2014

С.Мартинчук зустрівся з представником місії ОБСЄ

С.Мартинчук зустрівся з представником місії ОБСЄ

16 вересня голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук зустрівся з керівником групи по м. Києву та Київській області Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Штефаном Йоханнессоном. Фотозвіт.

Під час зустрічі голова проінформував представника місії ОБСЄ про стан безпеки у Печерському районі і підготовку до опалювального сезону у непростих нинішніх соціально-економічних умовах та режимі жорсткої економії. Зокрема щодо виконання заходів з енергозбереження: ізоляції внутрішньо будинкових інженерних мереж, утеплення підвалів та горищ, засклення вікон тощо.

За результатами зустрічі сторони визначили основні напрямки подальшої координації дій та зв’язку між Печерською райдержадміністрацією та Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ по м. Києву та Київській області.

В свою чергу, Штефан Йоханнессон подякував С. Мартинчуку за зустріч і побажав очільнику Печерського району успіхів та всього найкращого.

ДОВІДКА. Організація з безпеки і співробітництва в Європі (Organization for Security and Co-operation in Europe, OSCE) - створена з метою сприяння діалогу в європейських країнах. Місія взаємодіє з органами влади усіх рівнів, а також з громадянським суспільством, етнічними та релігійними групами та місцевими громадами.

За ініціативою Уряду України у серпні 1994 року була заснована Місія ОБСЄ в Україні. Основну увагу місії зосереджено на питаннях підтримки суверенітету, територіальної цілісності та непорушності кордонів України відповідно до основоположних принципів ОБСЄ.

Координатор проектів ОБСЄ в Україні розпочав свою роботу відповідно до рішення Постійної Ради ОБСЄ № 295 від 1 червня 1999 року та Меморандуму про взаєморозуміння між ОБСЄ та Урядом України щодо створення нової форми співробітництва, підписаного 13 липня 1999 року і ратифікованого Верховною Радою України 10 лютого 2000 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку