Головна  →  Новини  →  6 грудня 2022

На Печерську привітали військових з нагоди Дня ЗСУ

Щорічно 6 грудня в Україні відзначають день сили й могутності української армії - День Збройних сил України! Свято встановлено постановою Верховної Ради України 19 жовтня 1993 року і завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у цьому році його важливість зросла ще більше.

 Сьогодні вітаємо тих, хто нині захищає територію нашої країни від російського агресора, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності української землі.

 З теплими словами до військовослужбовців звернулась керівник апарату Печерської РДА Олена Донець, подякувавши військовим за мужність і патріотизм, побажала всім мирного неба та якнайшвидшої Перемоги.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність України.

 Від імені голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової військовослужбовцям було вручено подяки за зразкове виконання військового обов'язку, професіоналізм виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня Збройних Сил України!

 Щоб підтримати бойовий дух захисників, діти передали військовослужбовцям символічні обереги, зроблені своїми руками.

 Приємним подарунком для душі стали кримсько-татарські мелодії у виконанні Джеміля Коморджи та авторські вірші Захисників - Олександра Якіменка та Сергія Соколюка.

 Окремі слова вдячності за проведення заходу та майстерне виконання патріотичної пісні «Настане час» Юлії Левковській.

 Зустріч завершилася теплими словами вдячності воїнам Збройних сил України за можливість жити на рідній землі і будувати власне майбутнє.

 Дякуємо ЗСУ!

Слава Україні!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку