Головна  →  Новини  →  22 вересня 2022

У столиці вже працюють 349 дитячих садочків, які відвідують близько 15 тисяч дітей

У столиці вже працюють 349 дитячих садочків, які відвідують близько 15 тисяч дітей. Про це повідомляє Департамент освіти і науки КМДА.

Нагадуємо, що одночасно в закладі дошкільної освіти може перебувати стільки дітей і працівників, на скільки розраховано укриття. Це одна з головних вимог і єдине обмеження щодо прийому дітей у садочки Києва. 

Якщо обраний батьками заклад дошкільної освіти не має можливості відновити роботу або поки не працює, батьки можуть перевести дитину до іншого садочка. Для цього необхідно створити заявку в системі електронного запису. Батьки, які поки очікують на запрошення дитини у садочок, можуть додати до переліку обраних закладів номери тих, які мають укриття і функціонують у звичайному режимі. Наразі надавати довідки від обох батьків, про те, що вони працюють, не потрібно.

Нагадуємо, за результатами обстеження стану укриттів 63% комунальних садків столиці можуть працювати у звичному режимі. 

Варто зазначити, що до столичних садочків можуть відправити своїх дітей не тільки мешканці Києва, а й тимчасово переміщені особи та військовослужбовці. Для тих батьків, чиї діти не зареєстровані у столиці, необхідно пройти реєстрацію в електронній черзі.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку