Головна  →  Новини  →  19 серпня 2022

Заклади дошкільної освіти в очікуванні нового навчального року

Сфера освіти, як і всі сфери життя нашого суспільства, зазнала істотних змін через російську агресію. Впродовж майже півроку ми продовжуємо вчитися жити в нових, складних умовах сьогодення.

Наразі, діти потребують особливої турботи та уваги. Через невеликий життєвий досвід і особливості дитячої психіки їм загрожує більше небезпек – фізичних та психоемоційних.

Заклади дошкільної освіти Печерського району, готуючись до нового навчального року, налаштовують освітній процес, комфортним і безпечним для всіх його учасників.

В режимі воєнного стану заклади  дошкільної освіти мають стати осередком, який дає змогу дітям,  разом із якісною освітою, отримувати психологічну підтримку, позитивний емоційний стан, спілкування, переключення уваги,  впевненість, відчуття захищеності.

Організація освітнього процесу у воєнний час – це новий виклик для усіх освітян, зокрема для педагогів закладів дошкільної освіти. Тому, особливу увагу під час підготовки до нового навчального року, було надано комфортному та естетичному оздобленню групових приміщень та облаштуванню укриттів.

Заклади дошкільної освіти Печерського району з нетерпінням чекають зустрічі зі своїми маленькими вихованцями! Разом вчитися, разом розважатися, підтримувати один одного, наближати перемогу!

Перейти до спискуВерсiя для друку