Головна  →  Новини  →  5 серпня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил України!

Від щирого серця вітаю вас із святом - Днем Повітряних Сил Збройних Сил України, яке відзначається згідно Указу Президента в першу неділю серпня.

Цей день є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь мужніх людей, які належать до еліти Збройних Сил України. Ви є втіленням честі, доблесті та вірності, а своїми подвигами здобули велику шану українського народу, гарантуючи безпеку та непорушність повітряних кордонів нашої рідної неньки України.

Захист повітряних кордонів держави є почесним, важливим і одним із найвідповідальніших обов’язків. Упевнена, що ви своєю наполегливою службою, успіхами у професійній підготовці будете гідно продовжувати славні бойові традиції попередніх поколінь захисників неба Батьківщини.

З початку російської збройної агресії Повітряні Сили Збройних Сил України виконують надзвичайно важливу роботу у збройному протистоянні з супротивником, як в повітрі, так і на землі. Висловлюю слова щирої вдячності за вашу сумлінну службу, охорону повітряного простору нашої держави.

Також вшановуємо членів екіпажів, які не повернулися з польотних завдань та молимося за військовослужбовців, які сьогодні захищають суверенітет і територіальну цілісність України.

Прийміть найщиріші вітання за відвагу і героїзм. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди та успіхів у благородній справі служіння народові заради миру і процвітання України! 

З повагою

 

Голова

 

Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку