Головна  →  Новини  →  30 червня 2022

Вітаємо директорку дитячого садочка № 298 Ольгу Вінник з виходом на заслужений відпочинок

Сьогодні освітяни Печерська  урочисто привітали свою прекрасну колегу, чарівну жінку, майстра педагогічної справи, директора закладу дошкільної освіти № 298  Вінник Ольгу Миколаївну з виходом на заслужений відпочинок.

Педагогічна діяльність Ольги Миколаївни почалась у 1978 році в дошкільних закладах Печерського району міста Києва. Завдяки наполегливій праці, творчому підходу до виховання, відданості та любові до дітей, у травні 1983 року Ольга Миколаївна була призначена директором закладу дошкільної освіти № 298.  Мудрість, досвід, знання і вражаюча працездатність нашої колеги стали взірцем для молодих педагогів Печерська. Щорічно під її керівництвом заклад дошкільної освіти бере участь у фестивалі Play Fest.

Під керівництвом Ольги Миколаївни в освітній процес впроваджуються інноваційні програми та технології, інтелектуальні ігри: шахів, «Реверсі»», «Рендзю». Вона плідно співпрацювала  з Інститутом обдарованої дитини,   активно брала участь у реалізації ініціативи Online Brickmate, працювала за програмою «Сприяння освіті» Міністерства освіти і науки України.

«Батьківська світлиця», організована  за  ініціативи Ольги Миколаївни,  стала осередком взаємодії та спілкування батьків, науковців, медиків та  педагогів.  Протягом останнього часу, під час героїчного протистояння України російській агресії, наша колега виявила незрівнянний патріотизм та мужність, підтримуючи педагогів, вихованців та їх батьків. Організувала харчування населення та сил територіальної оборони, займалась волонтерською діяльністю.

Професійний шлях Вінник Ольги Миколаївни заслуговує найвищої оцінки, шани та поваги керівництва, колег, вихованців та їх батьків. Педагогиня відзначена численними педагогічними нагородами та званням «Відмінник освіти України». Сьогодні, за сумлінну самовіддану працю, активну громадську позицію, волонтерську діяльність, організацію харчування цивільного населення та бійців територіальної оборони під час військової агресії Вінник Ольгу Миколаївну нагороджено  Подякою голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової та Грамотою Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації!

Шановна Ольго Миколаївно, для Вас  починається дивовижний час, в який Ви вступаєте з величезним багажем знань і досвіду. Бажаємо Вам, в першу чергу миру! А також досягнення своїх давно намічених цілей, здійснення мрій, міцного здоров’я  та радості від кожного дня. 

Перейти до спискуВерсiя для друку