Головна  →  Новини  →  12 листопада 2021

Новий осередок мистецтва на Печерську

Новий осередок мистецтва на Печерську

11 листопада голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова взяла участь у відкритті нового приміщення Дитячої музичної школи №28, що розташована за адресою: провулок Виноградний, 1/11. Фотогалерея >>>

Наталія Кондрашова привітала присутніх з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народної творчості й вручила подяки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації кращим працівникам культури.

На заході також були присутні шановні гості – депутатка Київської міської ради Зоя Ярош, ректор Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського Максим Тимощук, ректор Київського інституту музики імені Рейнгольда Глієра Олександр Злотник, голова громадської спілки «Творче об’єднання «Музичний батальйон» Валерій Суботін, керівниця проєкту «Всеукраїнський пісенний конкурс «Дунаю мій» Оксана Пономарьова.

Багато слів вдячності від присутніх було адресовано директорці школи Світлані Сухомлиновій за її уміле поєднання організаторських і творчих здібностей, яка працює в школі директором майже 20 років, та за цей час зібрала талановитий колектив, в команді якого 63 педагога.

Слід зазначити, що школа функціонує вже більше 50 років. Сьогодні у ній навчається 450 учнів За роки існування школу закінчили 1139 випускників, багато з них продовжили професійне мистецьке навчання та вступили до фахових коледжів і вишів. За останні 10 років 125 учнів здобули перемоги у Міжнародних музичних конкурсах, та 100 – у Всеукраїнських. 

Викладачі та учні музичної школи подарували присутнім музичне привітання. 

Відкритий музичний заклад стане ще одним осередком, в якому діти будуть розвивати творчі таланти, здобувати знання, навчатися музичній грамоті, збагачуватися духовно та мистецько. 

Перейти до спискуВерсiя для друку