Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

Підопічні Територіального центру соціального обслуговування Печерського району відвідали виставку хризантем «Історія кохання»

Підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району міста Києва відвідали виставку хризантем «Історія кохання».

Цього разу організатори створили на Співочому полі 10 унікальних різнопланових композицій серед яких: місто Кохання з арками для закоханих, повітряними кулями у формі сердець, весільною каретою та чарівними єдинорогами; космічна любов – від Місяця до Марса; варіації відомих жуйок «love is»; плюшеві ведмедики Тeddy; Купідон та мультики на любовну тематику.

На локації з Ейфелевою вежею відтворили марсове поле із хризантем, а для прогулянки по тунелю кохання знайшли справжній човен.

Основою кольоровою гаммою обрано червоно-рожевий з доповненням білих та жовтих хризантем.

Підопічні Територіального центру, потрапивши на виставку, поринули в атмосферу романтики та краси, де кожна локація розказує свою історію кохання за допомогою буйства кольорів та фарб. Всі присутні зробили яскраві фотографії серед різнобарвних клумб та поділилися враженнями про побачене.

Перейти до спискуВерсiя для друку