Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем працівників освіти

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!

Від щирого серця прийміть вітання з професійним святом – Днем Учителя!

Благородна професія, яку ви обрали, є одна з найшанованіших і найвідповідальніших та вимагає особливого покликання і самовіддачі  особливо в період пандемії й реформ.

На ваші плечі покладено адаптацію освітнього процесу під особливості сьогодення. І ви, як завжди, з гідністю осилили це нелегке завдання. Адже ваша місія не тільки давати знання, володіти новітніми засобами і методиками, а й усвідомлювати глибокі зміни в суспільстві.

Ваші учні - це наше прогресивне майбутнє і зараз, як ніколи, важливо навчити молоде покоління самостійно мислити, приймати рішення і нести відповідальність за себе.

Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей.

Бажаю успіхів у вашій благородній діяльності, міцного здоров`я, добробуту, натхнення, творчої енергії та людської поваги!

 

 

З повагою

Голова Печерської районної
в місті Києві державної адміністрації                      Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку