Головна  →  Новини  →  27 липня 2021

Прогулянки місцями, де збуваються найзаповітніші мрії для підопічних Територіального центру соціального обслуговування Печерська

Підопічні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва полюбляють прогулянки рідним містом. Затишні сквери, незвичайні скульптури, культурні пам’ятники, красиві алеї та спокійні вулички… Скільки всього небаченого можна зустріти в нашому місті. Цього разу маршрут пролягав повз київські місця, де можна загадати будь-яке найпотаємніше бажання.

Пам’ятник Проні Прокопівні та Голохвостову, пам’ятник носу Гоголя, Давня липа Петра Могили на Старокиївській горі, фонтан бажань, пам’ятник Михайлу Булгакову, Дерево бажань біля Музею води, Жаба матеріального достатку, міст закоханих, скульптура крокодильчика на будинку з химерами...  Можна обрати будь-яке в залежності від теми своїх бажань. За вдачею – до Михайла Булгакова, за багатством – до Жаби матеріального достатку, за коханням – до мосту закоханих.

Підопічні Територіального центру відвідали найвідоміші місця Києва, дізналися легенди про них та навчилися правильно загадувати бажання. На завершення прогулянки всі охочі прогулялися оновленою пейзажною алеєю та спустилися по сходах біля Андріївської церкви, милуючись мальовничими видами Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку