Головна  →  Новини  →  26 липня 2021

У Печерському районі відбувся Форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»

У Печерському районі відбувся Форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів»

В суботу у Печерському районі на території Маріїнського парку відбувся районний Форум розвитку громадянського суспільства «Взаємодія у час викликів» за участі керівництва Департаменту суспільних комунікацій КМДА та голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової. (Фотогалерея >>>)

Також участь у Форумі взяли: депутат Київської міської ради Лілія Пашинна, заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, керівник апарату Олена Донець, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, члени Громадської ради, органи самоорганізації населення Печерського району, представники ОСББ та ЖБК, а також учні та студенти закладів освіти Печерського району.

Робота Форуму базувалась на трьох дискусійних панелях:

Громадський бюджет Київ: Level Up!;

Взаємодія через відкриті громадські простори;

Молодь як ключ до успішного розвитку столиці.

«Громадянське суспільство є невід'ємним елементом розвиненої демократичної держави. Тому ефективний діалог та взаємодія громадськості з владою є для нас нормою, яку необхідно підтримувати та розвивати. Районна влада завжди відкрита до співпраці з активною громадою, бо лише разом ми зможемо зробити Печерськ кращим, зручнішим та комфортнішим в першу чергу для самих жителів району», - зазначила голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова.

Дякуємо всім, хто долучився до сьогоднішнього проведення форуму!

Перейти до спискуВерсiя для друку