Головна  →  Новини  →  14 липня 2021

Наталія Кондрашова провела робочу нараду щодо формування Програми соціально-економічного розвитку району на 2022 рік

Сьогодні, 14 липня, голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова провела робочу нараду щодо підготовки пропозицій до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва по Печерському району на 2022 рік.

У нараді взяли участь перший заступник голови Анатолій Корж, начальники відділу економіки Світлана Снєжко, фінансового управління Олена Новікова, управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва, управління освіти та інноваційного розвитку Тетяна Копил-Філатова, виконувач обов’язків начальника відділу культури Ніна Косяченко та виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Керуюча компанія по обслуговуванню житлового фонду Печерського району м. Києва» Ігор Павлик.

Також в нараді взяли участь депутат Київської міської ради ІХ скликання Алла Шлапак та помічники депутатів Київської міської ради.

Так, під час наради присутні розглянули проблемні питання у сфері житлово-комунального господарства, освіти, культури, та інше.

Обговорювалися пріоритетні об’єкти, які потребують першочергового включення до переліку об’єктів капітальних вкладень та капітальних ремонтів, та було доведено інформацію про зміни в формуванні адресного переліку.

Наприкінці наради керівництвом було акцентовано увагу про спільну роботу депутатського корпусу та служб району в складанні адресного переліку Програми соціально-економічного розвитку на наступний роки.

Перейти до спискуВерсiя для друку