Головна  →  Новини  →  18 червня 2021

Тривають перевірки закладів продовольчої та непродовольчої торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення на дотримання карантинних вимог

На території Печерського району продовжує працювати група контролю за дотриманням карантинних умов у закладах продовольчої та непродовольчої торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ярмаркових заходів на дотримання протиепідемічних вимог.

В районі діє спільна група у складі представників відділу торгівлі та споживчого ринку, з питань цивільного захисту району, Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві, КП «Муніципальна охорона», представника Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві.

З 14 по 18 червня представниками спільної робочої групи здійснено перевірку у 48 закладах на предмет дотримання карантину людей, санітарно-гігієнічних норм, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб». За результатами роботи групи складено 1 Протокол про адміністративне правопорушення за статтею 44-3 Кодексу України.

Закликаємо усіх підприємців та громадян бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку. Протидія хворобі – наша спільна громадянська відповідальність!

Перейти до спискуВерсiя для друку