Головна  →  Новини  →  17 червня 2021

ДТЕК Київські електромережі у 2021 році вже відремонтував та відновив благоустрій більше ніж на трьохстах енергооб’єктах столиці

З початку року фахівці ДТЕК Київські електромережі планово відремонтували понад 300 трансформаторних (ТП) та розподільчих пунктів (РП). Здійснили технічне обслуговування обладнання, ремонт та заміну ушкоджених елементів мережі.

Під час цих робіт фахівці компанії також відновили зовнішній вигляд будівель енергооб’єктів та благоустрій територій довкола них.

ДТЕК Київські електромережі завершив планові ремонти на 326 ТП та РП Києва або на 39% із запланованих на 2021 рік об’єктів. Усього до кінця року фахівці компанії мають відремонтувати обладнання на 844 РП та ТП. Такі роботи потрібні для підтримання електромережі міста в робочому стані та запобігання аварійним ситуаціям.

Принагідно звертаємось до печерян із закликом не залишати сміття біля енергооб’єктів. Адже, окрім неестетичного вигляду та антисанітарії, це може призвести до пожеж та аварійних ситуацій, що матимуть наслідком відключення будинків та установ від мережі.

Перейти до спискуВерсiя для друку