Головна  →  Новини  →  26 квітня 2021

Ошатні вулиці – обличчя столичного Печерська

На Печерську триває проведення весняних толок! Сьогодні, у суботній день, було проведено толоку з благоустрою території по вулиці Інститутській Печерського району столиці.

Одна з умов комфортного життя міста– зелені насадження, що забезпечують чисте повітря, створюють затінок та прикрашають вулиці.

За короткий час спільними зусиллями у дружній атмосфері було здійснено перекопування лунок та висаджено 15 саджанців лип, впорядкування землі для подальшого посіву трави.

У заході з благоустрою взяли участь понад 60 небайдужих активних людей:  заступник Міністра освіти і науки України Андрій Вітренко, депутати Київської міської ради Лілія Пашинна та Юрій Федоренко,  перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба, керівництво Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова, Олександр Авдєєнко, Анатолій Навмержицький, Олена Донець, працівники Печерської РДА, закладів загальної середньої освіти, Палацу дітей та юнацтва, ОСН «Комітет мікрорайону «Хрещатик», та «БК «Вулиця Івана Кудрі, 38А», ГО «Кінологічне об’єднання «Фаворит», співробітники КП УЗН, КП «Керуюча компанія», КП ШЕУ та мешканці  району.

«Велика вдячність всім, хто сьогодні доєднався до толоки та показав власним прикладом, що  потрібно берегти й цінувати екологію та навколишню красу. Важливо пам’ятати, що чисте довкілля, ошатність нашого району та міста залежить від кожного з нас», -  подякувала Наталія Кондрашова.

Дякуємо за активну громадську позицію!

#спільна_толока

Перейти до спискуВерсiя для друку