Головна  →  Новини  →  19 квітня 2021

У всіх районах столиці розпочали ремонти тротуарів

У Києві продовжуються капітальні і поточні ремонти доріг. Паралельно з оновлення проїжджих частин, столичні дорожники відновлюють тротуари. Нині працюють у всіх районах. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

«Оновлення покриття тротуарів – важлива частина робіт дорожньої служби. Нині оновлюють покриття пішохідних доріжок на вул. Костянтинівській площею близько 400 м2, вул. Якуба Коласа площею 722 м2, вул. Котельникова площею 1221 м2», – повідомив в.о. генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Федоренко.

Ремонтуватимуть тротуари і в рамках середніх ремонтів. Так, оновлення відбудеться на доріжках на вул. Чистяківській, просп. Лобановського, вул. Тургенівській та інших.

«Загалом, упродовж року в рамках середніх ремонтів планується оновити близько 40 тис. м2 покриття тротуарів», – додав Олександр Федоренко.

Крім того, тротуари ремонтують в рамках капітальних ремонтів і реконструкцій. Так, роботи з оновлення пішохідних доріжок уже виконують на вул. Чорнобильській, вул. Борщагівській, просп. С. Бандери.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку