Головна  →  Новини  →  16 квітня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам’яток історії та культури України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам’яток історії та культури України

Сердечно вітаю всіх причетних до охорони та збереження культурної спадщини: пам'яткоохоронців, краєзнавців, дослідників, зберігачів музейних, архівних  колекцій, нематеріальної культурної спадщини.

В цей день згадують про те, що кожна країна – це унікальна історія та культура. Завдання цього свята – нагадати суспільству про різноманіття культурної спадщини створеної зусиллями багатьох народів за всю історію людства, її вразливість та необхідність збереження для майбутніх поколінь.

Ваша подвижницька праця допомагає людям усвідомлювати своє коріння, зберігати історичну пам’ять народу, передавати прийдешнім поколінням духовні скарби.

Щиро дякую вам за невтомну роботу з вивчення, захисту і популяризації пам'яток культурної спадщини нашого Печерського району, міста, України!

Бажаю всім, хто присвятив себе благородній справі охорони культурної спадщини міцного здоров’я, професійного зростання, натхненної та результативної праці і нових здобутків у збереженні довічних цінностей.

Пам’ятаючи своє минуле, ми будуємо майбутнє!

 

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                  Наталія КОНДРАШОВА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку