Головна  →  Новини  →  30 березня 2021

СПІВБЕСІДА – КЛЮЧ ДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

З метою ознайомлення безробітних з правилами підготовки до співбесіди та прийомами самопрезентації, фахівці з профорієнтації Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості провели вебінар  на тему «Підготовка до співбесіди з роботодавцем». Вони розповіли учасникам про те, що багато людей, які знаходяться у пошуку роботи, вважають, що підготовка до співбесіди полягає у складанні резюме та відправці його до потенційного роботодавця. І це сама велика помилка. Адже проходження співбесіди потребує ретельної підготовки, зусиль та часу. Але така підготовка значно збільшить шанси на успіх.

Під час вебінару учасники дізнались про те, які існують види співбесід; як правильно вести переговори з потенційним роботодавцем по телефону та при безпосередньому спілкуванні; яким повинен бути діловий імідж та які найбільш розповсюджені помилки допускають пошукачі роботи під час співбесіди. Особливу зацікавленість слухачів викликала розповідь про стресову співбесіду.

По закінченню вебінару ведучі наголосили на тому, що співбесіда – це ключ до працевлаштування, тому слід відноситися серйозно як до підготовки до співбесіди, так і до самого процесу спілкування з роботодавцем. Висловила надію на те, що корисна інформація вебінару допоможе отримати від роботодавця бажане «Так», а не неприємне «Дякуємо. Ми Вам зателефонуємо».

Джерело: КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку