Головна  →  Новини  →  25 березня 2021

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Коржа з Днем Служби безпеки України

Привітання виконувача обов’язків голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Коржа з Днем Служби безпеки України

Шановні співробітники та ветерани СБУ!

 

Сьогодні, 25 березня, Україна відзначає День Служби безпеки України. Щиро вітаю Вас із професійним святом!

На вас покладаються дуже важливі основоположні задачі, такі як: захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави та прав громадян.

Виконання щоденних складних завдань у сьогоденні, де щодня постають нові виклики та загрози, заслуговує на повагу. Оскільки ціна безпеки для держави та усіх нас іноді буває дуже високою! Багато хто заплатив власним життям та здоровям за мир і спокій в країні.

Дякую співробітникам та ветеранам Служба безпеки України за сумлінне й самовіддане виконання професійних обовֽ’язків, значний внесок у зміцнення державної безпеки, нівелювання загроз та захист прав і законних інтересів держави та кожного громадянина! Велика шана героям!

Міцного вам здоров’я, позитивного весняного настрою, злагоди, щастя і світлого мирного майбутнього.

 

З повагою

 

виконувач  обов’язків голови

Печерської районної в місті Києві

державної  адміністрації                                                            Анатолій КОРЖ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку