Головна  →  Новини  →  19 березня 2021

Привітання голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Привітання голови  Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової  з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

 

Шановні працівники галузі  житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Сердечно вітаю вас із професійним святом, яке щорічно відзначається  у третю неділю березня.

Ваша повсякденна робота починається у той час, коли більшість мешканців ще солодко спить. Без вашої турботи неможливо уявити життя громадян в належних умовах.

Завдяки вашим працьовитим рукам підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного та шляхового господарства, проводиться ремонт житлового фонду, благоустрій Печерського району, озеленення вулиць, парків і скверів.

Висловлюю вдячність за забезпечення життєдіяльності району, підтримання його у належному стані та задоволення потреб людей у повсякденних і життєво необхідних послугах.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого свята. Міцного вам здоров’я, хорошого весняного настрою, злагоди, щастя і світлого мирного майбутнього, ініціативи у виконанні професійних завдань.

Нехай завжди з вами будуть повага колег, людська шана та любов рідних і близьких!

З шаною і повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                 Наталія КОНДРАШОВА

Перейти до спискуВерсiя для друку