Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2020

Нові вікна у будинку № 5-А на бульварі Лесі Українки


У Печерському районі продовжуються роботи з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування, тобто частина коштів на проведення ремонтних робіт місць загального користування багатоквартирного будинку виділяється із бюджета міста Києва, а інша частина сплачується за рахунок співвласників багатоквартирного будинку.

У житловому будинку ЖБК «Держплановець» за адресою: бульв. Лесі Українки, 5-А завершені роботи по заміні вікон на сходових  клітинах, та наразі тривають   ремонтні роботи покрівлі будівлі.

Крім того, цьогоріч будуть виконані роботи з ремонту вхідної групи вищевказаного будинку – це також на умовах співфінансування.

На сьогодні формується поадресний перелік об’єктів співфінансування на 2021 рік.

Співвласники багатоквартирних будинків, незалежно чи створені в них ОСББ або ЖБК мають чудову можливість реконструювати, реставрувати, капітально ремонтувати, здійснювати технічне переоснащення спільного майна у власних багатоквартирних будинках на умовах співфінансування.

Довідково:

Консультацію щодо участі співвласників багатоквартирних будинків у цій програмі можна отримати, звернувшись до:

- Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Московська, 37/2, каб. № 12, тел. 288-59-38;

- КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва» за адресою: Кловський узвіз, 24, тел. 280-03-78.

Перейти до спискуВерсiя для друку