Головна  →  Оголошення  →  13 жовтня 2020

Пропозиція для закладів торгівлі Печерська щодо участі у соціальному проєкті

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» запроваджено надання замість одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» цільової грошової компенсаційної виплати (далі – грошова компенсація) в розмірі 5 тис. грн шляхом її перерахування батькам, у яких народилась дитина (опікунам, патронатним вихователям, прийомним батькам, батькам-вихователям новонародженої дитини), на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання, відкритий в акціонерному товаристві «Комерційний банк «ПриватБанк».

Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну живонароджену дитину для придбання:

  1.  Дитячих товарів: засобів догляду за дітьми та дитячих засобів гігієни, зокрема підгузків, серветок; дитячого одягу та взуття; дитячого харчування; дитячого посуду;дитячих іграшок; текстилю для дітей, у тому числі рушників, ковдр;
  2.  Товарів для породіллі: прокладок для лактації; прокладок післяпологових.

Продаж дитячих товарів та товарів для породіль за спеціальною соціальною карткою забезпечуватимуть заклади роздрібної торгівлі, які долучились до договору про реалізацію проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», підписали додаткову угоду з Міністерством соціальної політики України про приєднання до договору та внесені до Реєстру учасників проєкту.

На офіційному веб-сайті Мінсоцполітики розміщено алгоритм дій для закладів торгівлі та інтернет-магазинів, які виявили бажання співпрацювати з Мінсоцполітики в рамках реалізації пілотного проєкту, та додаткову угоду про приєднання до договору.

Печерська районна в місті Києві державна адміністрація пропонує закладам торгівлі центрального району столиці долучитися до участі у даному соціальному проєкті.

Перейти до спискуВерсiя для друку