Головна  →  Новини  →  29 вересня 2020

В Печерській РДА затвердили склад безкоштовного продуктового набору та список малозабезпечених громадян, які його отримають


28 вересня 2020 року заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький провів засідання районної Комісії з питань забезпечення безкоштовним гарячим харчуванням та безкоштовними продуктовими наборами малозабезпечених одиноких та інших громадян, які отримують соціальні послуги в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району м. Києва.

За рішенням комісії 310 малозабезпечених мешканців Печерського району, які отримують соціальні послуги в Територіальному центрі, до кінця 2020 року будуть забезпечені безкоштовними продуктовими наборами.

Також затверджено склад безкоштовного продуктового набору.

Довідково:

Малозабезпечені мешканці Печерського району отримають безкоштовні продуктові набори відповідно до розпоряджень Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 21.11.2017 № 632 та від 15.07.2020 № 345, а також на виконання міської цільової програми на 2019-2021 роки «Турбота. Назустріч киянам».

Законом України «Про соціальні послуги»  визначено, що малозабезпечена особа - особа, середньомісячний сукупний дохід якої за останніх шість календарних місяців, що передують місяцю звернення за наданням соціальних послуг, не перевищує двох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб. Середньомісячний сукупний дохід особи обчислюється шляхом ділення середньомісячного сукупного доходу її сім’ї на кількість членів сім’ї, які включаються до її складу.

Перейти до спискуВерсiя для друку