Головна  →  Новини  →  18 вересня 2020

Завершилося голосування за проєкти громадського бюджету

Завершилося голосування за проекти громадського бюджету. А поки триває визначення переможців, ми підбиваємо підсумки.

Завдячуючи наполегливості лідерів команд, нам із вами вдалося зберегти позитивну динаміку: понад 207 000 киян віддали 725 951 голос за проекти ГБ. Попри всі складнощі, а це був ще той виклик, голосування довело, що нам усім насправді важливе наше місто.

Інформаційна кампанія цього року містила вже традиційні для громадського бюджету Києва промоційні матеріали: інформаційні листівки, плакати, банери, рекламні аудіо та відео ролики.

В умовах пандемії ми шукали та використовували нові можливості продемонструвати людське обличчя громадського бюджету та максимально наблизити киян до лідерів команд: записували інтерв’ю для місцевих ЗМІ, проводили онлайн заходи та зустрічі, а також організували промо локації для авторів проектів ГБ.

Не дивлячись на те, що етап голосування за проекти завершено, інформаційна кампанія продовжується. Ми й надалі будемо знайомити киян із лідерами команд та реалізованими проєктами та виступати майданчиком для вдосконалення громадського бюджету. Діліться з нами в коментарях думками та пропозиціями щодо популяризації та формування довіри містян до громадського бюджету.

Окремо звертаємось до лідерів команд, яким не вдалося набрати необхідну кількість голосів. У нас із вами ще все попереду. Разом ми будемо шукати шляхи для втілення ваших ідей.

 Телеканал Київ

, Радіо Київ

Київпастранс / Kyivpastrans

КП "Київський метрополітен"

, Київ реклама,

Школа Громадського Бюджету Києва

РТМ-Україна та

bigmedia.ua

Ukrainian Institute of Public Diplomacy

та всім, кого не можемо тегнути дякуємо за підтримку інфо кампанії та поширення інформації на своїх комунікаційних майданчиках.

Джерело: ЦКІ

Перейти до спискуВерсiя для друку