Головна  →  Новини  →  1 вересня 2020

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем знань!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем знань!

Щиро вітаю  із початком нового навчального року та Днем знань!

Сьогодні особливе свято для учнів, студентів, вчителів та батьків. Цей день завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Знання,  інтелектуальний розвиток і здоровий спосіб життя – це прихований скарб,  найцінніші інвестиції в наших дітей, а значить у наше майбутнє. Якісна освіта – це безперечне  вміння розбудовувати успішну державу,  зміцнювати  її економічну могутність.

Цьогорічний навчальний рік починається інакше, ніж ми звикли. Карантинні обмеження внесли корективи в організацію освітнього процесу. Разом з тим, навчальні заклади Печерська готові працювати у нових реаліях. 

З нагоди свята бажаю усім школярам, студентам  натхнення, підкорювати нові вершини знань та досягати поставлених цілей. Особливо хочу привітати зі святом маленьких першокласників. Нехай ваш початок  дорогою Знань стане міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, виховання підростаючого покоління. Саме ви  формуєте прогресивних особистостей, від яких залежить майбутнє нашої країни. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних  учнів.

Шановні батьки, щиро вітаю вас зі святом 1 вересня! Сьогодні  ваші діти здобувають освіту, та вже зовсім скоро молоді спеціалісти розбудовуватимуть Україну,  віддаючи сили та отримані  знання. Бажаємо вам терпіння, здоров’я, сил і енергії!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                     Наталія КОНДРАШОВА

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку