Головна  →  Новини  →  12 серпня 2020

Анатолій Корж провів засідання житлової комісії Печерського району


Сьогодні, 12 серпня, перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Корж провів засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

Під час засідання члени комісії ознайомилися з розпорядженням від 8 липня 2020 року №318, щодо оновленого складу житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

Також комісія розглянула питання про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб – 1 родина.

За результатами розгляду питань порядку денного членами комісії рекомендовано зарахувати 1 родину на облік громадян, які потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку